Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Kokemuksia Partaharjun puhallinleiriltä - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Lähdimme maanantai-aamuna (29.7.) kahdeksan päivää kestävälle puhallinmusiikkileirille Pieksämäen Partaharjulle kaverimme Idan kanssa.

IMG 5519

Ida, Ella ja Reetta.

 

Matkasimme Partaharjulle Porista, jossa me kaikki kolme asumme. Käymme Palmgren-musiikkiopistoa, jossa Ida soittaa fagottia, Ella trumpettia ja Reetta klarinettia. Täällä meitä on tähän asti johtanut Markku Ollila.

Meidän lisäksi Partaharjun Tobias-mökissämme oli samanikäisiä ja vähän nuorempia tyttöjä, joista kaikista tuli kavereitamme. C-orkesteriamme johti Antti Nissilä. Meillä oli yhden kerran päivässä yksityisharkat ja kolme kertaa päivässä orkesteriharkat, joissa harjoittelimme konserttikappaleita (Hot sand, Under the rock ja Leaving of Liverpool).

Perjantaina alkoi Luomus eli luovamusiikki, jossa harjoittelimme sunnuntain Kiulua varten eläinääniä. Teimme siellä visan, jossa piti arvailla, mikä eläin oli kyseessä. B- ja A-orkesterit taasen tekivät Partaharju Style -flash mobin, jonka he esittivät maanantaina Pieksämäen torilla ja uudestaan Poleenissa. Poleenissa oli päätöskonserttimme, joka alkoi kolmelta ja kesti noin kaksi tuntia.

Musisoimme paljon yhdessä, mikä oli hauskaa, yhtä kivaa oli saada uusia kavereita. Toivottavasti näemme vuoden kuluttua uudestaan.

 

IMG 5506

IMG 5500

 

Kuvat: Anu Haapaniemi


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja