Ohjeita

Jiipeenetissä voit pääsääntöisesti kommentoida kaikkia juttuja. Kommenttisi pääset lähettämään jutun lopussa olevan kommenttinapin kautta.

Alla olevat kuvat avautuvat klikkaamalla isommiksi.

esimerkkeja kommenteista

 

Kommentointi ei vaadi rekisteröitymistä. Mikäli kuitenkin olet rekisteröitynyt ja kirjautuneena sivustolle, nimesi kohdalla näkyy automaattisesti oma käyttäjätunnuksesi.

Ainoastaan itse kommentti ja turvakoodi ovat pakollisia täytettäviä kommentointilomakkeessa. Kaikki kommentit menevät ylläpidon hyväksyttäviksi ennen niiden julkaisua. Uudet kommentit julkaistaan arkipäivisin yleensä viimeistään noin vuorokauden sisällä.

 

kommentointilomake

Jiipeenetin foorumin osoite on: jiipeenetti.fi/omat-jutut/foorumi

Alla olevat kuvat avautuvat klikkaamalla isommiksi.

nakyma kirjautumatta 

Näkymä käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneina sivustolle ja foorumiin.

 

1. Ensimmäiseksi sinun on rekisteröidyttävä sivustolle osoitteessa: jiipeenetti.fi/etusivu/kirjautuminen/registers Täytä seuraavat tiedot: etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, haluamasi käyttäjätunnus ja salasana sekä turvakoodi.

 

rekisteroitymislomake

Täytä lomakkeessa kysytyt tiedot. Saat ilmoituksen, kun lomakkeen tiedot on lähetetty onnistuneesti.

 

2. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt rekisteröitymislomakkeen, ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään automaattinen viesti. Vahvista rekisteröitymisesi viestissä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tarkista, ettei automaattisesti lähetetty viesti ole mennyt roskapostien joukkoon.

3. Toimitus saa viestin rekisteröitymisestäsi ja hyväksyy sinut käyttäjäksi sivustolle. Samalla pressiklubilaisten tunnukset liitetään pressiklubin omaan ryhmään. Tämä tapahtuu arkipäivisin yleensä viimeistään noin vuorokauden sisällä. Saat automaattisen viestin myös sitten, kun rekisteröitymisesi on hyväksytty.

4. Tämän jälkeen voit kirjautua sivustolle ja foorumiin osoitteessa: jiipeenetti.fi/omat-jutut/foorumi

 

nakyma kirjautuneena

Kirjautumisen jälkeen näkyviin tulevat myös ne osiot, jotka eivät ole rekisteröitymättömien käyttäjien katseltavissa.

 

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja