HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Vuonna 2015 juhlitaan Täyskymppi – työmuodon 30-vuotista taivalta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä.

Tayskymppi uusi netti20.1.1985 vietettyjen ensimmäisten Täyskymppisynttärien-leirin ja -messun yhtenä ajatuksena oli tuoda varhaisnuorisotyötä vahvasti esiin ja ennen kaikkea pienen ja tärkeän seurakuntalaisen tärkeän päivän muistaminen. Niinpä kaikki kymppivuotiaat saivat henkilökohtaisen kutsun juhlaan, jossa muun muassa Jaakko Löytyn Täyskymppi-laulu sai ensiesityksensä ja nautittiin maan suurinta, 600 hengen täytekakkua. Juhlan lisäksi täyskympeille järjestettiin kesällä leiri ja syksyllä oma kirkkopyhä.

Kasvatusasiain keskus järjestää yhdessä paikallisseurakuntien kanssa 10.10.2015 'Täyskymppi 30v.' Juhlatapahtuman, johon odotetaan 250 osanottajaa. Tämä koko perheen tapahtuma alkaa 10.10. kello 10.10, jolloin tapahtuu lähtö Tuomiokirkolta Kunstenniemen leirikeskukseen. Ohjelmassa nuotiotarinoita, toiminnallisia koko perheen toimintarasteja ja Pieni Suuri Seikkailu -bändin konsertti ja ruokailu.

Juhlatapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän jäsenet ja etenkin ne henkilöt perheineen, jotka olivat ensimmäisillä 10-synttäreillä 20.1.1985, sekä tämän vuoden Täyskympit perheineen.

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja