Risto Räppääjä -leffoja on kolme: Risto Räppääjä, Risto Räppääjä ja polkupyörävaras ja Risto Räppääjä ja viileä Venla. Mä katoin kaikki Risto Räppääjät ja minusta ne oli todella hyvin tehty!

 

Puheenvuorot oli hyvin keksitty ja sopivat näyttelijöille. Näyttelijät oli hyvin valittu ja sopivat rooleihinsa ja ne oikeesti osas roolinsa. Kaikissa kolmessa Risto Räppääjä -leffassa oli rooleissa eri Risto ja Nelli, mutta se ei haitannut, koska kumpikin näyttelijä oli tehty hyvin samannäköiseksi kaikissa eri leffoissa. Päänäyttelijöitä ovat: Nelli, jolla oli kiharat hiukset ja Risto, jolla oli oranssit/ruskeat hiukset.

Ristoa näyttelevät Niilo Sipilä (Risto Räppääjä -leffassa), Severi Heikkilä (polkupyörävaras-leffassa) ja Lauri Karo (Viileä Venla -leffassa). Nellin näyttelijöitä ovat Mimmi Lounela (Risto Räppääjä -leffassa), Lauramaija Luoto (polkupyörävaras-leffassa) ja Venni Uotila (Viileä Venla -leffassa). Viileää Venlaa näyttelee Olivia Ainali.

 

risto rappaaja ja polkupyoravaras

 

Ihan parhaita näyttelijöitä olivat: Risto, Nelli ja Venla (Viileä Venla -leffassa). He osasivat roolinsa erityisen hyvin. Polkupyörävaras-leffassa parhaita kohtia olivat, kun Riston pyörä varastettiin ja kun Nelli ja Risto olivat junassa ja yrittivät löytää pyörän. Viileä Venla -leffassa parhaita kohtia olivat Venlan saapuminen aurinkosaarelle ja kun Ristolla, Nellillä ja Venlalla oli heidän esityksensä. Kaikki näyttelijät osasivat laulaa hyvin!

Risto Räppääjät ovat musiikkikomedioita. Eli tavallaan musikaaleja. Vaikka Risto-leffat ovat vanhoja, niin niistä eivät tarinat katoa ikinä! Ne voi kattoa vaikka kuinka monta kertaa uudestaan ja silti ne ovat hyviä! Risto-leffoissa on hauskuutta, vitsejä ja vaikka mitä.

 

 

askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja